Lorre

Vorige Artikel 42 van 89 Volgende
€ 10,00 (inclusief btw)

Mooie afbeelding van een papegaai.

De afbeelding heeft een afmeeting van: 27 x 21cm

De ara is een grote, kleurrijke papegaai die voorkomt in Midden- en Zuid-Amerika. Er zijn verschillende soorten ara's, waaronder de blauwe en gouden ara en de militaire ara. Deze vogels zijn gemakkelijk te herkennen aan hun opvallende veren en hun grote, sierlijke staarten.

Ara's leven in groepen of paren en nestelen vaak in grote nesten die ze bouwen in bomen. Ze zijn sociaal en communiceren met elkaar door middel van verschillende geluiden en gebaren. Ze zijn ook intelligente dieren en kunnen leren praten en complexe taken uitvoeren.

In het wild eten ara's voornamelijk fruit, noten en zaden, hoewel ze ook insecten en kleine dieren eten. Ze kunnen ook gevonden worden in huis omgevingen, waar ze gehouden worden als huisdieren of als tentoonstellingsvogels.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2023 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel