Neushoorn met eekhoorn

Artikel 13 van 24
€ 55,00 (inclusief btw)

Muursticker neushoorn met eekhoorn XL

Beschikbaar in 2 maten:

Groot: 50cm x 39 cm
XL: 85cm x 64cm

Er was eens een baby neushoorn en een eekhoorn die samen op reis gingen. De baby neushoorn heette Noortje en de eekhoorn heette Evert. Noortje en Evert waren al jarenlang goede vrienden en hadden altijd samen avonturen beleefd in het bos waar ze woonden.

Op een dag besloten ze dat het tijd was voor een nieuw avontuur en besloten ze om op reis te gaan. Ze pakten hun rugzakken en zetten koers naar het noorden, naar het land van de sneeuw.

Ze hadden gehoord dat het daar prachtig was en dat ze de mooiste wintersporten konden beleven. Noortje was erg enthousiast want ze had nog nooit sneeuw gezien. Ze begonnen hun reis en zetten een snelle pas in. Ze hadden geluk want na een paar dagen lopen kwamen ze aan in het land van de sneeuw. Het was prachtig! Er lag een dik pak sneeuw en alles was wit en glinsterend. Noortje was helemaal enthousiast en begon meteen sneeuwballen te gooien naar Evert.

Ze genoten van de sneeuw en maakten lange wandelingen door het bos. Ze bouwden sneeuwpoppen en maakten een sneeuwman. Ze hadden zoveel plezier dat ze besloten om nog een paar dagen langer te blijven.

Maar toen begon het te sneeuwen en werd het steeds kouder. Noortje begon het koud te krijgen en Evert besloot dat het tijd was om terug te gaan naar huis. Dus pakten ze hun spullen weer in en zetten ze koers naar huis.

Ze hadden een heerlijke tijd gehad in het land van de sneeuw en Noortje kon niet wachten om het aan al haar vrienden te vertellen. Evert was blij dat hij Noortje had laten zien hoe mooi de sneeuw was en dat hij weer thuis was bij zijn familie.

---

Hoogwaardige Materialen en Matte Afwerking

Onze neushoorn met eekhoorn muursticker is gemaakt van de beste kwaliteit vinyl en heeft een super matte finish. Dit zorgt voor een elegante uitstraling zonder reflecties, waardoor ze er geweldig uitzien op elke muur.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

De muurstickers zijn al gesneden en klaar voor gebruik. Verwijder de sticker eenvoudig van de achtergrond door deze licht te buigen, zodat de snijlijn zichtbaar wordt. Plak de sticker op een vlakke ondergrond, inclusief met latex behandelde muren, mits volledig droog. Onze stickers zijn afwasbaar en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de keuken of badkamer. Als je de sticker wilt verwijderen, verwarm deze dan met een föhn om de lijm los te maken zonder schade aan de muur.

Veelzijdige Decoratieopties

Of je nu een kinderkamer wilt opvrolijken of een woonkamer wilt transformeren, onze muurstickers bieden een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Combineer ze met andere elementen voor een compleet thema of gebruik ze als een opvallend accentstuk.

Bestel Nu en Creëer je Droominterieur

Wacht niet langer om je huis te verfraaien met onze unieke neushoorn met eekhoornmuursticker. Bestel nu en geniet van een unieke charme in elke kamer.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel