Muursticker Jachtluipaard

Vorige Artikel 25 van 25
€ 25,00 (inclusief btw)

Muursticker Jachtluipaard. Cheetah, het snelste landdier met snelheden tot wel 100km/h.

Afmeting:
Normaal: 64 cm bij 38 cm
XL: 108 cm bij 64 cm

De jachtluipaard is een grote, katachtige die voorkomt in delen van Afrika en Azië. Ze zijn bekend om hun prachtige, gevlekte vacht en snelle, atletische bouw, die hen in staat stelt om hoge snelheden te behalen tijdens de jacht. Jachtluipaarden zijn carnivoren en leven voornamelijk van groot wild, zoals antilopen en wilde zwijnen. Ze zijn ook bekend om hun uitstekende jachtvaardigheden en kracht, wat hen in staat stelt om prooien veel groter dan zichzelf te overmeesteren.

Jachtluipaarden zijn vaak alleenstaande dieren en leiden een territoriaal leven. Ze markeren hun territorium met urine en laten hun klauwmarkeringen achter op bomen en andere objecten om andere jachtluipaarden te waarschuwen dat het gebied bezet is. Jachtluipaarden zijn ook goede klimmers en kunnen zich gemakkelijk bewegen door de bomen.

Er zijn twee ondersoorten van jachtluipaarden: de Afrikaanse jachtluipaard en de Aziatische jachtluipaard. Beide ondersoorten staan ​​op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, met de Afrikaanse jachtluipaard die wordt beschouwd als kwetsbaar en de Aziatische jachtluipaard die wordt beschouwd als kritiek bedreigd. De grootste bedreigingen voor jachtluipaarden zijn het verdwijnen van hun leefgebied en stroperij. Jachtluipaarden zijn ook kwetsbaar voor ziekten die worden overgedragen van huisdieren, zoals katten en honden.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2023 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel