Muursticker Postzegel Bloem

Artikel 64 van 89
€ 25,00 (inclusief btw)

Mooie Canvas sticker postzegel bloem.

Afmeting:

65 x 46.5 cm

 

Er was eens een postzegel met de afbeelding van een prachtige pioenroos. De pioenroos stond op een heldere, blauwe achtergrond en was omgeven door fijne, witte bloemblaadjes. De postzegel was gemaakt door een beroemde kunstenaar die bekend stond om zijn prachtige afbeeldingen van bloemen.

Op een dag werd de postzegel gebruikt om een brief te versturen naar een oude vriendin die al jaren niet meer was gezien. De afzender had de postzegel speciaal uitgezocht omdat de pioenroos symboliseerde hoe de afzender zich voelde: vol liefde en vreugde. De brief werd verstuurd en na een paar dagen kwam er een antwoord terug met dezelfde postzegel op de envelop.

De afzender was blij om te zien dat de vriendin dezelfde postzegel had gebruikt en ze begonnen een correspondentsie die jaren zou duren. Elke keer als ze een brief stuurden, gebruikten ze de postzegel met de pioenroos om aan te geven hoe dierbaar hun vriendschap voor hen was. De postzegel met de pioenroos werd zo'n belangrijk onderdeel van hun vriendschap dat ze hem nooit meer zouden vergeten.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel