Hertje met bloemen

Artikel 65 van 87
€ 35,00 (inclusief btw)

Muursticker hertje met bloemen

Afmeting:

71 x 57 cm

Er was eens een hertje dat graag in het bloemenveld lag. Het hertje heette Luna en ze was een prachtig dier met een glanzende, bruine vacht en grote, bruine ogen. Luna hield ervan om te genieten van de natuur en ze bracht graag haar dagen door in het bloemenveld, waar ze kon rusten en spelen.

Luna vond het bloemenveld een heerlijke plek om te zijn vanwege de voedselbronnen die er te vinden waren. Er groeiden allerlei lekkere planten en kruiden in het bloemenveld, zoals bessen, grassen en kruiden, en Luna genoot ervan om deze te eten. Ze vond het ook leuk om te spelen met de bloemblaadjes en de vlinders die ze in het bloemenveld tegenkwam.

Daarnaast bood het bloemenveld ook dekking voor Luna. Luna was nog jong en had nog niet geleerd om goed op te letten voor roofdieren. Ze was daarom blij dat ze in het bloemenveld kon verstoppen en zich verborgen kon houden voor gevaar.

Tot slot vond Luna het bloemenveld ook een fijne plek om te liggen vanwege het aangename weer. Als het lekker weer was, lag Luna graag in het bloemenveld en genoot ze van de zon en de frisse lucht. Ze vond het heerlijk om te luisteren naar het geluid van de vogels en de bries die door de bloemen waaide.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel