Zebra met hoed

Artikel 41 van 87
€ 10,00 (inclusief btw)

Mooie afbeelding van een zebra met hoed.

De afbeelding heeft een afmeting van : 20,5 x 25cm.

Er was eens een zebra met een hoed. Hij was niet zomaar een zebra, maar een zebra met een hele bijzondere hoed. De hoed was namelijk gemaakt van het beste stro. Wanneer de zebra met de hoed langs kwam, keken alle dieren in het savannegebied vol bewondering naar hem.

Op een dag was het tijd voor het jaarlijkse savannefeest. Alle dieren in het gebied kwamen samen om te vieren dat het weer een jaar was geworden. De zebra met de hoed was uitgenodigd om op het feest op te treden met zijn talent voor het spelen van muziekinstrumenten. Hij had zijn prachtige hoed speciaal voor dit feest gepoetst en glansde in het zonlicht.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel