Giraf op safari

Artikel 41 van 89
€ 75,00 (inclusief btw)

Super grote muursticker van een giraf op safari.

De Muursticker is 210 cm hoog bij 37 cm breed.

Er was eens een giraf die heette Gizmo. Gizmo was een slimme en avontuurlijke giraf die altijd op zoek was naar nieuwe uitdagingen en avonturen.

Op een dag besloot Gizmo om op safari te gaan. Hij had altijd al gehoord over de prachtige wilde dieren die hij op safari zou kunnen zien, en hij was erg benieuwd naar hoe het zou zijn om ze in het echt te zien.

Dus Gizmo pakte zijn koffers en vertrok naar Afrika, waar hij zou gaan op safari. Hij was erg opgewonden toen hij aankwam in het land van de wilde dieren, en hij kon niet wachten om op pad te gaan.

Gizmo had een geweldige tijd op safari. Hij zag allerlei prachtige dieren, zoals leeuwen, olifanten, neushoorns en zelfs een groep vriendelijke gnoes. Hij was ook erg onder de indruk van de prachtige natuur in Afrika, met zijn uitgestrekte savannes en hoge bomen.

Maar het allerleukste vond Gizmo toch wel om samen met de andere giraffen te spelen. Hij vond het heerlijk om met ze te rennen en te spelen, en hij voelde zich echt verbonden met hen.

Uiteindelijk moest Gizmo helaas weer terug naar huis, maar hij zou nooit vergeten hoe geweldig zijn safari-avontuur was geweest. Hij was blij dat hij de stap had genomen om op safari te gaan, want het was een van de leukste dingen die hij ooit had gedaan.

Giraf is ook op verzoek kleiner af te drukken om bijvoorbeeld op een deur of kast te kunnen plakken. Geef dan bij opmerkingen aan hoe hoog onze vriend mag worden.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel