Muursticker olifant

Artikel 30 van 89
€ 35,00 (inclusief btw)

Rechtstreeks van de Serengeti hangt deze stoere olifant op je kamer. Hij ziet alles en houdt de wacht

Afmeting: 60cm x 75cm

De Afrikaanse olifant is een van de grootste landdieren ter wereld en is te vinden in het wild in verschillende delen van Afrika, van Senegal tot Ethiopië en Zuid-Afrika. Deze olifanten hebben enorme slagtanden die continu groeien en kunnen wel 3 meter lang worden. Hun slagtanden worden gebruikt om bomen te vellen en om te graven naar voedsel en water. Olifanten zijn sociale dieren en leven in kuddes van soms wel honderden dieren. Ze hebben een uitstekend geheugen en zijn zeer intelligent. Helaas zijn Afrikaanse olifanten bedreigd door illegale jacht en verlies van leefgebied als gevolg van menselijke activiteiten zoals landbouw en mijnbouw.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel