Muursticker Nijlpaard

Artikel 22 van 89
€ 50,00 (inclusief btw)

Muursticker Nijlpaard 

Verkrijgbaar in 2 maten:

40 cm x 30 cm

XL: 85 x 65 cm

Het nijlpaard (latijnse naam: Hippopotamus amphibius) is een groot zoogdier dat voorkomt in Afrika. Het nijlpaard is een van de grootste zoogdieren ter wereld, en kan wel anderhalve ton wegen. Het dier heeft een dikke, vlezige huid die bedekt is met korte, grijze haren. Het nijlpaard heeft een korte, dikke nek en een krachtig, gedrongen lichaam. Het heeft een korte staart en korte, stevige benen met vier tenen aan elke voet. Het nijlpaard heeft twee grote hoektanden die zichtbaar zijn als het zijn mond opendoet.

Het nijlpaard is voornamelijk actief in de schemering en in de nacht. Gedurende de dag rust het dier in het water of in de schaduw van bomen. Het nijlpaard is een herbivoor en eet voornamelijk gras en waterplanten. Het dier is ook in staat om lange perioden zonder water te overleven door vocht op te nemen uit de planten die het eet.

Het nijlpaard is een sociaal dier en leeft in groepen van tien tot honderd individuen. Deze groepen worden geleid door een dominant mannetje, dat de andere leden beschermt tegen indringers en vijanden. Het nijlpaard kan agressief zijn als het bedreigd wordt en kan zichzelf en andere leden van de groep verdedigen met zijn grote tanden en krachtige kaken.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel