Muursticker Nijlpaard met konijn

Artikel 23 van 89
€ 50,00 (inclusief btw)

Muursticker Nijlpaard met zijn goede vriend konijn 

Verkrijgbaar in 2 maten:

36 cm x 32 cm

XL: 75 x 65 cm

Er was eens een nijlpaard dat in een rivier in Afrika woonde. Het nijlpaard hield van het water en kon urenlang in de rivier rondzwemmen zonder moe te worden. Op een dag zag het nijlpaard een konijn aan de oever van de rivier zitten. Het konijn keek naar het nijlpaard en vroeg of het nijlpaard hem wilde helpen om te leren zwemmen.

Het nijlpaard dacht even na en besloot dat het het konijn wel zwemles wilde geven. Het nijlpaard zwom naar de oever van de rivier en legde het konijn uit hoe het zijn benen en armen moest gebruiken om te zwemmen. Het konijn luisterde aandachtig en probeerde het nijlpaard na te doen.

Het nijlpaard bleef het konijn helpen totdat het konijn uiteindelijk goed kon zwemmen. Het konijn was zo blij dat het nijlpaard hem had geholpen en bedankte het nijlpaard hartelijk. Vanaf die dag waren het nijlpaard en het konijn goede vrienden en zwommen ze vaak samen in de rivier.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel