Muursticker giraf groot (rechts)

Artikel 61 van 89
€ 40,00 (inclusief btw)

Leuke muursticker van een giraf naar rechts kijkend

(Er is ook een Giraf die naar links kijkt)

60cm x 80cm 

De giraf is een uniek en opmerkelijk dier dat bekend staat om zijn lange nek en benen. Het is het hoogste landdier ter wereld, met een gemiddelde schouderhoogte van ongeveer 5 meter en een gewicht van rond de 1.600 kilogram. Giraffen komen voor in delen van Afrika, voornamelijk in savannen en open bosgebieden.

Giraffen hebben een bijzonder uiterlijk, met een lange, dunne nek die bestaat uit zeven halswervels, terwijl de meeste mensen er maar zes hebben. Hun nek is zo lang omdat het helpt bij het eten van bladeren van hoge bomen, wat een belangrijk deel van hun dieet uitmaakt. Giraffen hebben ook lange, dunne benen die ze gebruiken om snel te kunnen rennen als ze bedreigd worden.

Giraffen zijn sociale dieren en leven vaak in kleine groepen of kuddes. Ze communiceren met elkaar door middel van verschillende geluiden, zoals knorren en blazen. Ze zijn ook zeer zorgzame ouders en blijven vaak dicht bij hun jongeren om ze te beschermen tegen gevaar.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel