Muursticker Pinguin

Artikel 20 van 89
€ 55,00 (inclusief btw)

Vrolijke muursticker van een Pinguin met vis.

Afmeting:
Normaal, 60 x 44 cm
XL, 86 x 63 cm

Er was eens een pinguin die heette Piet. Piet was een vrolijke en nieuwsgierige pinguin die graag op avontuur ging. Op een dag besloot Piet om een wandeling te maken langs de kust. Hij liep langs de zee en zag allerlei leuke dingen, zoals zeehonden die aan het spelen waren en vogels die over het water scheerden.

Op een gegeven moment kwam Piet langs een kleine poel met helder water. Hij keek naar beneden en zag een goudvis die rondzwom in het water. De goudvis zag er zo mooi en glanzend uit dat Piet besloot om hem mee te nemen. Hij pakte de goudvis voorzichtig op en klemde hem onder zijn vleugel.

Toen Piet verder liep, kwamen er steeds meer pinguins langs die vroegen wat hij daar onder zijn vleugel had. Piet vertelde trots dat hij een goudvis had gevonden en dat hij hem mee naar huis zou nemen. De andere pinguins keken verbaasd, want ze hadden nog nooit gehoord van een pinguin die een goudvis als huisdier had.

Piet bleef verder lopen met de goudvis onder zijn vleugel, en uiteindelijk kwam hij aan bij zijn ijskoude huisje aan de kust. Hij zette de goudvis in een kom met ijswater en gaf hem wat vis om te eten. De goudvis was blij dat hij een warm huisje had gekregen en Piet was blij dat hij een nieuw vriendje had. En zo leefden Piet en de goudvis samen gelukkig en vrolijk.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel