Muursticker paard roze

Artikel 2 van 5
€ 30,00 (inclusief btw)

Muursticker Paard roze

60cm x 70cm

Er was eens een prachtig paard met een glanzende, witte vacht en een lange, rode pluim die uit zijn manen hing. Het paard heette Shadow en hij was de trots van de boerderij waar hij woonde. Shadow was niet alleen mooi om te zien, maar hij was ook snel en krachtig, en hij was het beste paard op de boerderij voor het werk in de velden.

Op een dag werd Shadow gekozen om mee te doen aan een belangrijke wedstrijd in de stad. De boer was erg trots op Shadow en hij had er alle vertrouwen in dat het paard de wedstrijd zou winnen. Shadow was ook erg enthousiast en hij kon niet wachten om te laten zien wat hij kon.

Op de dag van de wedstrijd was Shadow in topvorm. Hij rende snel en soepel over het parcours en nam gemakkelijk elke hindernis. De andere paarden hadden moeite om bij te blijven, maar Shadow had geen problemen. Hij bleef soepel en snel lopen en passeerde de finishlijn als eerste. De menigte juichte en de boer was trots op zijn paard.

Shadow werd met open armen ontvangen op de boerderij en iedereen vierde zijn overwinning. De boer beloonde Shadow met extra voer en aandacht, en Shadow was de gelukkigste paard op aarde. Hij wist dat hij de beste was en hij was trots op zichzelf en zijn rode pluim. Shadow werd de held van de boerderij en hij was voor altijd het paard met de rode pluim.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel