Muursticker rozen

Artikel 5 van 5
€ 35,00 (inclusief btw)

Muursticker geborduurde rozen

60cm x 74cm

Rosen zijn een soort bloem die voorkomt in veel delen van de wereld. Ze worden vaak geassocieerd met liefde en romantiek vanwege hun prachtige uiterlijk en hun delicate geur. Er zijn honderden verschillende soorten rozen, die in verschillende kleuren variëren van wit tot rood en alles daar tussenin.

Rosen komen het beste tot hun recht in een zonnige tuin met goed drainerende grond. Ze hebben regelmatig water nodig, vooral tijdens droge perioden, en hebben ook bemesting nodig om gezond te blijven. Het is ook belangrijk om rozen te beschermen tegen ziekten en plagen, zoals bladluizen en schimmel, door ze regelmatig te inspecteren en te behandelen indien nodig.

Er zijn verschillende soorten rozen, waaronder struikrozen, boomrozen en klimrozen. Struikrozen zijn de meest voorkomende soort en komen in allerlei vormen en maten. Boomrozen zijn grotere planten met een houtachtige stam en komen in allerlei kleuren. Klimrozen zijn lange planten die goed geschikt zijn voor het opklimmen langs muren of pergola's.

Rosen worden ook veel gebruikt als snijbloemen vanwege hun lange houdbaarheid en hun prachtige uiterlijk. Ze zijn echter wel gevoelig voor bepaalde ziekten, zoals bladluizen en schimmel, en moeten daarom regelmatig gecontroleerd worden op eventuele problemen.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel