Papegaai

Artikel 3 van 22
€ 10,00 (inclusief btw)

Mooie muursticker van een Ara.

De afbeelding heeft een afmeeting van: 27 x 21cm

 

De ara is een grote, kleurrijke papegaai die voorkomt in Midden- en Zuid-Amerika. Er zijn verschillende soorten ara's, waaronder de blauwe en gouden ara en de militaire ara. Deze vogels zijn gemakkelijk te herkennen aan hun opvallende veren en hun grote, sierlijke staarten.

Ara's leven in groepen of paren en nestelen vaak in grote nesten die ze bouwen in bomen. Ze zijn sociaal en communiceren met elkaar door middel van verschillende geluiden en gebaren. Ze zijn ook intelligente dieren en kunnen leren praten en complexe taken uitvoeren.

In het wild eten ara's voornamelijk fruit, noten en zaden, hoewel ze ook insecten en kleine dieren eten. Ze kunnen ook gevonden worden in huis omgevingen, waar ze gehouden worden als huisdieren of als tentoonstellingsvogels.

---

Hoogwaardige Materialen en Matte Afwerking

Onze papegaai muursticker is gemaakt van de beste kwaliteit vinyl en heeft een super matte finish. Dit zorgt voor een elegante uitstraling zonder reflecties, waardoor ze er geweldig uitzien op elke muur.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

De muurstickers zijn al gesneden en klaar voor gebruik. Verwijder de sticker eenvoudig van de achtergrond door deze licht te buigen, zodat de snijlijn zichtbaar wordt. Plak de sticker op een vlakke ondergrond, inclusief met latex behandelde muren, mits volledig droog. Onze stickers zijn afwasbaar en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de keuken of badkamer. Als je de sticker wilt verwijderen, verwarm deze dan met een föhn om de lijm los te maken zonder schade aan de muur.

Veelzijdige Decoratieopties

Of je nu een kinderkamer wilt opvrolijken of een woonkamer wilt transformeren, onze muurstickers bieden een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Combineer ze met andere elementen voor een compleet thema of gebruik ze als een opvallend accentstuk.

Bestel Nu en Creëer je Droominterieur

Wacht niet langer om je huis te verfraaien met onze unieke papegaai muursticker. Bestel nu en geniet van een unieke charme in elke kamer.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel