Muursticker giraf klein

Artikel 8 van 25
€ 10,00 (inclusief btw)

Leuke muursticker giraf

27cm x 19cm 

De giraf is een uniek dier dat te herkennen is aan zijn lange nek en benen. Ze zijn het hoogste landdier ter wereld en kunnen wel 5,5 meter hoog worden. Giraffen zijn te vinden in het wild in Afrika, voornamelijk in savannen en droge bosgebieden. Ze hebben een goed ontwikkeld spijsverteringsstelsel dat hen in staat stelt om voedsel te verteren dat andere dieren niet zouden kunnen eten, zoals bladeren van bomen met een hoge concentratie toxische stoffen. Giraffen zijn sociale dieren en leven in groepen van soms wel twintig dieren. Ze communiceren met elkaar door middel van geluiden en lichaamstaal. Helaas zijn giraffen bedreigd door verlies van leefgebied en illegale jacht. Er zijn inspanningen gaande om deze dieren te beschermen en hun populatie te behouden.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel