Zwaluw

Artikel 2 van 24
€ 10,00 (inclusief btw)

Mooie muursticker van een zwaluw met 3 roosjes.

De roosjes hebben een afmeting van :
4 x 5 cm, 3 x 4,5 cm , en 4 x 4,5cm
De zwaluw heeft een afmeting van 18 x 14cm 

De zwaluw is een kleine, slanke vogel met lange, dunne poten en een lange, smalle snavel. Ze zijn vaak te herkennen aan hun glanzende, blauwzwarte verenkleed en hun snelle vlucht, waarbij ze sierlijk heen en weer zwenken door de lucht. Zwaluwen komen voor in veel delen van de wereld en zijn een populair dier vanwege hun mooie uiterlijk en hun nuttige rol in het bestrijden van insecten.

Zwaluwen voeden zich voornamelijk met insecten, zoals muggen en vliegen, die ze opvangen terwijl ze door de lucht vliegen. Ze zijn snelle en wendbare vliegers en kunnen gemakkelijk insecten vangen die andere vogels missen. Ze zijn ook nuttig voor mensen omdat ze helpen om de insectenpopulatie in toom te houden, wat kan helpen om ziektes te voorkomen die door insecten worden overgedragen.

Zwaluwen zijn ook bekend om hun bijzondere bouwvaardigheden. Ze maken hun nesten voornamelijk onder dakranden of in spouwmuren, en gebruiken daarbij speciaal geplukte veren en bladeren om het nest te bouwen. Zwaluwen zijn ook bekend om hun trekgedrag, waarbij ze grote afstanden afleggen om naar hun winterverblijf te gaan.

---

Hoogwaardige Materialen en Matte Afwerking

Onze zwaluw muursticker is gemaakt van de beste kwaliteit vinyl en heeft een super matte finish. Dit zorgt voor een elegante uitstraling zonder reflecties, waardoor ze er geweldig uitzien op elke muur.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

De muurstickers zijn al gesneden en klaar voor gebruik. Verwijder de sticker eenvoudig van de achtergrond door deze licht te buigen, zodat de snijlijn zichtbaar wordt. Plak de sticker op een vlakke ondergrond, inclusief met latex behandelde muren, mits volledig droog. Onze stickers zijn afwasbaar en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de keuken of badkamer. Als je de sticker wilt verwijderen, verwarm deze dan met een föhn om de lijm los te maken zonder schade aan de muur.

Veelzijdige Decoratieopties

Of je nu een kinderkamer wilt opvrolijken of een woonkamer wilt transformeren, onze muurstickers bieden een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Combineer ze met andere elementen voor een compleet thema of gebruik ze als een opvallend accentstuk.

Bestel Nu en Creëer je Droominterieur

Wacht niet langer om je huis te verfraaien met onze unieke zwaluw muursticker. Bestel nu en geniet van een unieke charme in elke kamer.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel