Zwaluw

Vorige Artikel 2 van 24 Volgende
€ 10,00 (inclusief btw)

Mooie afbeelding van een zwaluw met 3 roosjes.

De roosjes hebben een afmeting van :
4 x 5 cm, 3 x 4,5 cm , en 4 x 4,5cm
De zwaluw heeft een afmeting van 18 x 14cm 

De zwaluw is een kleine, slanke vogel met lange, dunne poten en een lange, smalle snavel. Ze zijn vaak te herkennen aan hun glanzende, blauwzwarte verenkleed en hun snelle vlucht, waarbij ze sierlijk heen en weer zwenken door de lucht. Zwaluwen komen voor in veel delen van de wereld en zijn een populair dier vanwege hun mooie uiterlijk en hun nuttige rol in het bestrijden van insecten.

Zwaluwen voeden zich voornamelijk met insecten, zoals muggen en vliegen, die ze opvangen terwijl ze door de lucht vliegen. Ze zijn snelle en wendbare vliegers en kunnen gemakkelijk insecten vangen die andere vogels missen. Ze zijn ook nuttig voor mensen omdat ze helpen om de insectenpopulatie in toom te houden, wat kan helpen om ziektes te voorkomen die door insecten worden overgedragen.

Zwaluwen zijn ook bekend om hun bijzondere bouwvaardigheden. Ze maken hun nesten voornamelijk onder dakranden of in spouwmuren, en gebruiken daarbij speciaal geplukte veren en bladeren om het nest te bouwen. Zwaluwen zijn ook bekend om hun trekgedrag, waarbij ze grote afstanden afleggen om naar hun winterverblijf te gaan.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2023 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel