Muursticker Monstera blad

Artikel 10 van 89
€ 30,00 (inclusief btw)

Levensechte Monstera bladen voor op de muur. Alle 7 bladen kunnen los van elkaar opgeplakt worden dus er kan een eigen compositie gemaakt worden.

Afmeting:
Normaal, 65 x 43 cm
XL 98 x 65 cm

De Monstera is een groep van tropische klimplanten die voorkomen in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. Ze zijn bekend om hun grote, gespleten bladeren die in een uniek patroon zijn gesneden en vaak worden geassocieerd met jungle- of rainforest-thema's. Monstera-planten groeien snel en kunnen gemakkelijk worden gekweekt binnenshuis of buitenshuis in warm, vochtig weer.

Er zijn verschillende soorten Monstera, waaronder de Monstera deliciosa, die bekend staat om zijn grote, gespleten bladeren en unieke vruchten met een zoet, aardbeienachtig smaak. Andere soorten Monstera zijn kleiner en hebben kleinere bladeren en vruchten.

Monstera-planten zijn gemakkelijk te verzorgen en hebben niet veel speciale zorg nodig. Ze hebben voldoende indirect zonlicht nodig en moeten regelmatig worden bewaterd om vochtig te houden, maar niet overmatig nat. Ze kunnen ook voedingsstoffen gebruiken in de vorm van plantenvoeding om gezond te blijven groeien.

Monstera-planten zijn populair als huisplanten vanwege hun unieke uiterlijk en gemakkelijke verzorging. Ze kunnen ook worden gekweekt in tuinen en op terrassen in warmere klimaten. Monstera-planten zijn ook vaak te zien in professioneel landschapsontwerp als achtergrondplanten of als blikvangers in containers of bloembakken.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel