Kaketoe

Artikel 7 van 89
€ 20,00 (inclusief btw)

Kaketoe of Cockatoo in het engels hoort bij de familie van de papegaai-achtige en komt voor in Zuid-Oost Azie en Australie

Mooie muursticker van een Kaketoe

Afmeting:
Normaal: 40 cm bij 38 cm
XL: 69 cm bij 65 cm

De kaketoe is een grote, vrolijk gekleurde vogel die voorkomt in het zuiden van Oceanië en Zuidoost-Azië. Er zijn verschillende soorten kaketoes, waaronder de galah-kaketoe, de roze- of roodkop-kaketoe en de gras-kaketoe. Kaketoes zijn bekend om hun fel gekleurde veren en hun vaardigheid om te praten en geluiden te imiteren.

Kaketoes zijn sociaal en leven vaak in grote groepen in de wilde. Ze bouwen hun nesten in bomen of op de grond en leggen meestal twee eieren per legsel. Kaketoes zijn ook bekend om hun vraatzucht en eten een breed scala aan voedsel, waaronder fruit, zaden, noten en insecten.

Kaketoes zijn populair als huis- en parkvogels en worden vaak gehouden als huisdieren vanwege hun prachtige veren en vaardigheid om te praten. Kaketoes kunnen echter ook agressief zijn en vereisen regelmatige socialisatie en training om goed te kunnen omgaan met mensen. Kaketoes hebben ook speciale verzorging nodig, waaronder regelmatig baden en het verstrekken van een gevarieerd dieet.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel