Gorilla

Artikel 24 van 89
€ 35,00 (inclusief btw)

Mr. VANIKKE

73cm x 64cm

De gorilla is een primate uit de familie der hominiden. Het is een van de grootste en intelligentste primaten ter wereld en komt voor in het woud van Centraal-Afrika. Er zijn twee soorten gorillas: de westelijke gorilla en de oostelijke gorilla. De oostelijke gorilla is de grootste en zeldzaamste van de twee soorten en komt voor in Oeganda, Rwanda en het oosten van de Democratische Republiek Congo. De westelijke gorilla komt voor in Gabon, Kameroen en de Republiek Congo. Gorillas leven in groepen van gemiddeld tien individuen, die worden aangevoerd door een dominant mannetje, ook wel de zilverrug genoemd. De gorilla is een bedreigde diersoort en staat op de rode lijst van bedreigde diersoorten.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel