Neushoorn met eekhoorn

Artikel 21 van 89
€ 55,00 (inclusief btw)

Muursticker neushoorn met eekhoorn XL

Beschikbaar in 2 maten:

Groot: 50cm x 39 cm
XL: 85cm x 64cm

Er was eens een baby neushoorn en een eekhoorn die samen op reis gingen. De baby neushoorn heette Noortje en de eekhoorn heette Evert. Noortje en Evert waren al jarenlang goede vrienden en hadden altijd samen avonturen beleefd in het bos waar ze woonden.

Op een dag besloten ze dat het tijd was voor een nieuw avontuur en besloten ze om op reis te gaan. Ze pakten hun rugzakken en zetten koers naar het noorden, naar het land van de sneeuw.

Ze hadden gehoord dat het daar prachtig was en dat ze de mooiste wintersporten konden beleven. Noortje was erg enthousiast want ze had nog nooit sneeuw gezien. Ze begonnen hun reis en zetten een snelle pas in. Ze hadden geluk want na een paar dagen lopen kwamen ze aan in het land van de sneeuw. Het was prachtig! Er lag een dik pak sneeuw en alles was wit en glinsterend. Noortje was helemaal enthousiast en begon meteen sneeuwballen te gooien naar Evert.

Ze genoten van de sneeuw en maakten lange wandelingen door het bos. Ze bouwden sneeuwpoppen en maakten een sneeuwman. Ze hadden zoveel plezier dat ze besloten om nog een paar dagen langer te blijven.

Maar toen begon het te sneeuwen en werd het steeds kouder. Noortje begon het koud te krijgen en Evert besloot dat het tijd was om terug te gaan naar huis. Dus pakten ze hun spullen weer in en zetten ze koers naar huis.

Ze hadden een heerlijke tijd gehad in het land van de sneeuw en Noortje kon niet wachten om het aan al haar vrienden te vertellen. Evert was blij dat hij Noortje had laten zien hoe mooi de sneeuw was en dat hij weer thuis was bij zijn familie.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel