Bloemen

Artikel 1 van 5
€ 10,00 (inclusief btw)

Mooie afbeelding van een bos bloemen met onder andere meerdere pioenrozen.
De muursticker heeft een afmeting van 27 x 19cm

Pioenrozen, ook wel Paeonia genoemd, zijn een soort bloem die voornamelijk voorkomt in het Midden-Oosten, Zuid- en Oost-Azië. Ze worden ook wel de koningin van de tuin genoemd vanwege hun prachtige bloemen, die in verschillende kleuren kunnen variëren van wit tot rood en alles daar tussenin. Pioenrozen zijn een populaire keuze voor tuinen vanwege hun overvloed aan prachtige bloemen en hun lange bloeiperiode, die van mei tot juni duurt.

Er zijn verschillende soorten pioenrozen, waaronder herbaceuze pioenrozen, die niet-houtachtig zijn en jaarlijks terugkomen, en boomvormige pioenrozen, die houtachtig zijn en grotere bloemen hebben. Pioenrozen komen het beste tot hun recht in een zonnige of halfschaduwrijke tuin met goed drainerende grond. Ze hebben regelmatig water nodig, vooral tijdens droge perioden, en hebben ook bemesting nodig om gezond te blijven.

Pioenrozen zijn ook een populaire keuze voor snijbloemen vanwege hun lange houdbaarheid en hun prachtige uiterlijk. Ze zijn echter wel gevoelig voor bepaalde ziekten, zoals bladluizen en schimmel, en moeten daarom regelmatig gecontroleerd worden op eventuele problemen.

In sommige culturen worden pioenrozen ook geassocieerd met liefde en vreugde, en worden ze vaak gebruikt als symbool van vriendschap en geluk. Ze worden ook veel gebruikt in bruidsboeketten vanwege hun prachtige uiterlijk en betekenis. In samenvatting zijn pioenrozen prachtige bloemen die een grote aanwinst zijn voor elke tuin, en die ook een belangrijke symbolische betekenis hebben in sommige culturen.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel