Zebra met kip

Artikel 8 van 23
€ 30,00 (inclusief btw)

Muursticker Zebra met hoed

46cm x 82 cm

Er was eens een kip en een zebra die bevriend raakten. Het was niet iets wat je vaak zag, want kippen en zebras leefden normaal gesproken niet samen in hetzelfde gebied. Maar deze kip en zebra waren anders dan andere dieren.

Ze hadden elkaar leren kennen op de savanne-school, waar ze allebei naartoe gingen. De kip was een slimme vogel die graag leerde en de zebra was ook erg intelligent. Ze vonden elkaar meteen leuk en besloten om vrienden te worden.Ze gingen samen naar school en speelden samen in hun vrije tijd. Ze deelden alles met elkaar en hielpen elkaar altijd als ze iets nodig hadden. 

Op een dag had de kip een briljant idee. Ze wilde graag een eigen tuin hebben waar ze allemaal lekkere groenten konden verbouwen. De zebra vond het een geweldig idee en besloot om haar te helpen. Samen begonnen ze aan het project en ze werkten hard om alles klaar te krijgen.

Uiteindelijk hadden ze een prachtige tuin met allerlei soorten groenten. De kip was erg blij met het resultaat en bedankte de zebra voor al zijn hulp. De zebra was ook blij, want hij had nog nooit eerder groenten gegeten en hij vond het heerlijk.

Vanaf die dag waren de kip en de zebra nog hechter bevriend dan ze al waren. Ze deelden alles met elkaar en genoten van het leven samen op de savanne. En ondanks dat ze zo verschillend waren, waren ze vrienden voor het leven.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel