Muursticker Leeuw

Artikel 11 van 25
€ 35,00 (inclusief btw)

Het leven is goed in de Serengeti. 

De muursticker is 111 cm bij 40 cm

De leeuw is een van de grootste katachtigen en is het enige lid van de familie Panthera waarbij mannetjes een manenkrans hebben. Deze manenkrans is een teken van dominantie en wordt gebruikt om vrouwtjes te imponeren en om rivalen te intimideren. Leeuwen komen voor in Afrika en in een klein deel van Azië en leven in groepen genaamd prides. Deze prides bestaan meestal uit één of twee mannetjes, verschillende vrouwtjes en hun jongeren. De mannetjes zijn verantwoordelijk voor het beschermen van de pride, terwijl de vrouwtjes het grootste deel van het jagen doen. Leeuwen zijn vleeseters en jagen op een verscheidenheid aan dieren, waaronder antilopen, gnoes, zebra's en gazellen.  Hoewel leeuwen vaak als koningen van de savanne worden gezien, hebben ze de afgelopen jaren aanzienlijke aantallen verloren door habitatverlies, jacht en conflicten met mensen. Er wordt geschat dat er momenteel minder dan 20.000 wilde leeuwen over zijn in het wild.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel