Gouden gifkikker

Artikel 15 van 25
€ 50,00 (inclusief btw)

Dendrobates auratus, een pijgifkikker uit Panama en Costarica

Afmeting 32cm x 31cm

De XL is 65 x 62 cm

Een gouden gifkikker is een kleine amfibie die voornamelijk voorkomt in delen van Zuid- en Midden-Amerika. Deze bijzondere kikker is bekend om zijn goudkleurige huid en zijn giftige zweetklieren. Hoewel de gouden gifkikker er prachtig uitziet, is hij zeer giftig en kan hij ernstig letsel veroorzaken als hij wordt aangeraakt of gebeten.

De gouden gifkikker behoort tot de familie van de dartpijlkikkers, die bekend staan om hun zeer krachtige gif. Gelukkig is de gouden gifkikker een vreedzaam dier en zal hij alleen gif gebruiken als hij zich bedreigd voelt.

De gouden gifkikker is een van de meest opmerkelijke en unieke amfibieën op aarde, en hij trekt veel belangstelling van natuurliefhebbers en wetenschappers. Hij is een belangrijke schakel in het ecosysteem van de regenwouden waar hij voorkomt.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel