Muursticker tijger

Artikel 18 van 25
€ 45,00 (inclusief btw)

Muursticker Tijger

60cm x 89cm

De tijger is een grote, krachtige katachtige die voorkomt in verschillende delen van Azië, met inbegrip van India, China, Rusland en Zuidoost-Azië. Ze zijn bekend om hun prachtige gele en oranje vacht met zwarte verticale strepen, die hen helpen om zich te camoufleren in hun omgeving. Tijgers zijn carnivoren en leven voornamelijk van vlees, met een dieet dat bestaat uit groot wild zoals herten, wilde zwijnen en antilopen. Ze zijn ook bekend om hun uitstekende jachtvaardigheden en kracht, wat hen in staat stelt om prooien veel groter dan zichzelf te overmeesteren.

Er zijn vijf verschillende subsoorten van tijgers die nog in het wild voorkomen: de Bengaalse tijger, de Indochinese tijger, de Zuid-Chinese tijger, de Siberische tijger en de Sumatraanse tijger. Helaas staan ​​alle subsoorten van tijgers op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigde of kritiek bedreigde soorten, met uitzondering van de Bengaalse tijger, die wordt beschouwd als kwetsbaar.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel