Muursticker Panda

Artikel 19 van 25
€ 30,00 (inclusief btw)

Muursticker Panda

60cm x 68cm

 

De reuzenpanda, ook wel de panda-grootbeer genoemd, is een grote, bedreigde diersoort die voorkomt in het oosten van de Himalaya-regio in China. Ze zijn bekend om hun unieke uiterlijk, met een ronde, zwart-witte vacht en een grote, ronde kop. Reuzenpandas zijn groot en massief, met een lange, busvormige staart en zijn gemiddeld ongeveer 1,5 meter lang en wegen tussen de 75 en 125 kg.

Reuzenpandas leven voornamelijk van bamboe, wat bijna hun enige bron van voedsel is. Ze eten tot 20 uur per dag en kunnen wel 12 kg bamboe per dag eten. Hoewel ze ook af en toe vlees eten, vormt bamboe de basis van hun dieet. Reuzenpandas leven in hooggelegen bossen met koude, vochtige klimaten en zijn gewend aan lange, koude winters.

Reuzenpandas zijn sociale dieren en leven meestal alleen, behalve tijdens de paaringsperiode. Baby reuzenpandas zijn zeer klein bij de geboorte en zijn afhankelijk van hun moeders voor zorg en bescherming.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel