Muursticker IJsbeer

Artikel 20 van 25
€ 55,00 (inclusief btw)

Muursticker Lief ijsbeertje

Afmeting:
Normaal 53 x 47 cm
XL 70 x 63 cm

De ijsbeer is een grote, krachtige zoogdier dat voorkomt in het noordpoolgebied, met inbegrip van gebieden in Noord-Amerika, Europa en Rusland. Ze zijn bekend om hun dikke, witte vacht, die hen helpt om zich aan te passen aan de extreme koude van hun leefgebied. IJsberen zijn carnivoren en leven voornamelijk van zeehonden, walvissen en andere zeedieren, hoewel ze ook af en toe landdieren eten.

IJsberen zijn uitstekende jagers en kunnen prooien veel groter dan zichzelf overmeesteren. Ze zijn ook goed aangepast aan het leven in het water en zijn uitstekende zwemmers. IJsberen zijn vaak alleenstaande dieren, hoewel ze soms in groepen samenkomen om te jagen of te paaien.

Er zijn twee ondersoorten van ijsberen: de Poolijsbeer en de Noordelijke Ijsbeer.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel