Roodborstje

Artikel 18 van 24
€ 25,00 (inclusief btw)

Muursticker Roodborstje

Afmeting:

56 x 71 cm

De Reis van de Roodborst Postzegel

De roodborst postzegel begon zijn reis in een klein, pittoresk postkantoor in het hart van Engeland. Vanaf het moment dat de postzegel werd gedrukt, begon zijn avontuur over de hele wereld.

Eerste Bestemming: Parijs

De eerste brief met de roodborst postzegel was gericht aan een kunstgalerij in Parijs. De brief bevatte een uitnodiging voor een kunsttentoonstelling. Toen de brief in Parijs aankwam, werd de postzegel bewonderd door de Franse postbeambten, die het detail en de kleuren van de roodborst prezen.

Tweede Bestemming: New York

Vanuit Parijs reisde de roodborst postzegel naar New York City, waar hij op een kerstkaart werd geplakt die naar een familie in Brooklyn werd gestuurd. De kaart bracht warmte en vreugde tijdens de feestdagen, en de postzegel werd een klein stukje van hun feestelijke decoratie.

Derde Bestemming: Tokio

De volgende reis bracht de roodborst postzegel naar Tokio, Japan. Hij sierde een brief met een bedankbriefje voor een Japanse zakenpartner. In Tokio werd de postzegel met bewondering bekeken en toegevoegd aan een verzameling exotische postzegels van over de hele wereld.

Vierde Bestemming: Sydney

Vanuit Tokio vond de roodborst postzegel zijn weg naar Sydney, Australië. Hier werd hij op een ansichtkaart geplakt die een reiziger naar zijn familie stuurde. De roodborst bracht een stukje winter naar het warme Australische zomerweer.

Terugkeer naar Engeland

Uiteindelijk keerde de roodborst postzegel terug naar Engeland, geplakt op een brief van een Australische vriend naar een familielid in Londen. De postzegel, nu enigszins verweerd maar vol herinneringen, vertelde het verhaal van zijn reis en de verbindingen die hij had geholpen te versterken over continenten heen.

Zo voltooide de roodborst postzegel een wereldreis, van Europa naar Amerika, Azië en Australië, en terug naar zijn thuisland. Elk stukje post dat hij sierde, droeg bij aan de verhalen en de verbindingen tussen mensen wereldwijd.

 

---

Hoogwaardige Materialen en Matte Afwerking

Onze roodborstje muursticker is gemaakt van de beste kwaliteit vinyl en heeft een super matte finish. Dit zorgt voor een elegante uitstraling zonder reflecties, waardoor ze er geweldig uitzien op elke muur.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

De muurstickers zijn al gesneden en klaar voor gebruik. Verwijder de sticker eenvoudig van de achtergrond door deze licht te buigen, zodat de snijlijn zichtbaar wordt. Plak de sticker op een vlakke ondergrond, inclusief met latex behandelde muren, mits volledig droog. Onze stickers zijn afwasbaar en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de keuken of badkamer. Als je de sticker wilt verwijderen, verwarm deze dan met een föhn om de lijm los te maken zonder schade aan de muur.

Veelzijdige Decoratieopties

Of je nu een kinderkamer wilt opvrolijken of een woonkamer wilt transformeren, onze muurstickers bieden een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Combineer ze met andere elementen voor een compleet thema of gebruik ze als een opvallend accentstuk.

Bestel Nu en Creëer je Droominterieur

Wacht niet langer om je huis te verfraaien met onze unieke roodborstje muursticker. Bestel nu en geniet van een unieke charme in elke kamer.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel