Orang Oetan

Artikel 23 van 25
€ 30,00 (inclusief btw)

Zo schattig, deze baby Orang Oetan voor aan de muur van bijvoorbeeld de babykamer.

Onze kleine vriend is 42,5 cm x 60 cm

In XL uitvoering 65 cm x 92 cm

De orang-oetan is een grote, bedreigde apensoort die voorkomt op het eiland Sumatra en het eiland Borneo in Zuidoost-Azië. Ze zijn bekend om hun unieke uiterlijk, met hun lang, rood haar en grote, ronde gezichten. Orang-oetans zijn de grootste boomklimmende primaten ter wereld en leven voornamelijk van fruit, bladeren en andere plantaardige voedingsmiddelen.

Orang-oetans zijn vaak alleenstaande dieren en leiden een territoriaal leven. Ze bouwen regelmatig nieuwe nesten in de bomen om in te slapen en te rusten. Orang-oetans zijn ook bekend om hun intelligentie en problemenoplossend vermogen en zijn in staat om werktuigen te gebruiken om voedsel te verkrijgen en zichzelf te beschermen.

Er zijn twee ondersoorten van orang-oetans: de Sumatraanse orang-oetan en de Borneose orang-oetan. Beide ondersoorten staan ​​op de Rode Lijst van de IUCN als kritiek bedreigd. De grootste bedreigingen voor orang-oetans zijn ontmaximalisatie van hun leefgebied en habitatverlies door ontbossimalisatie en landbouwontwikkeling. Orang-oetans hebben ook te maken met stroperij en worden soms gevangen als huisdieren.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel