Flamingo

Artikel 17 van 25
€ 25,00 (inclusief btw)

Flamingo op rolschaatsen

Afmeting:

79 x 30 cm

Er was eens een flamingo die in een prachtig, tropisch park woonde. Het was een prachtige vogel met lange, slanke benen en een glanzende, roze verenkleed. Hoewel de flamingo graag in het water zwom en op één been stond om te rusten, was hij ook dol op avontuur.

Op een dag besloot de flamingo om iets nieuws te proberen en hij besloot om rolschaatsen te gaan leren. Hij had al eens eerder gezien hoe mensen op rolschaatsen reden en het leek hem erg leuk om dat ook te doen. Dus hij ging op zoek naar een paar rolschaatsen om te leren hoe hij erop kon rijden.

Na wat zoeken vond de flamingo een paar rolschaatsen die hij leuk vond en hij begon te oefenen. Het was even wennen, want flamingo's zijn natuurlijk niet gebouwd om op rolschaatsen te rijden, maar hij bleef oefenen en oefenen. Na verloop van tijd begon hij steeds beter te worden en voelde hij zich steeds zekerder op de rolschaatsen.

De flamingo was helemaal verkocht aan rolschaatsen en hij begon elke dag te oefenen. Hij vond het heerlijk om door het park te rijden en de wind in zijn veren te voelen. Hij vond het ook leuk om te zien hoe andere dieren hem nakeken als hij voorbijkwam op zijn rolschaatsen.

Op een dag was de flamingo zo goed geworden op zijn rolschaatsen dat hij besloot om mee te doen aan een rolschaatswedstrijd in het park. Hij was een beetje nerveus, want hij wist niet of hij wel zo goed was als de andere deelnemers, maar hij was vastbesloten om het te proberen.

Tot zijn grote verrassing won de flamingo de wedstrijd! Hij was zo blij dat hij niet kon geloven dat hij had gewonnen. Vanaf die dag was de flamingo helemaal verkocht aan rolschaatsen en hij bleef elke dag oefenen om steeds beter te worden. Hij was nu een echte rolschaatskampioen en hij was dolgelukkig met zijn nieuwe hobby.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.
(VAN IKKE is niet aansprakelijk voor beschadigingen bij het aanbrengen en/of verwijderen van de sticker)

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel