Luipaard

Artikel 21 van 25
€ 25,00 (inclusief btw)

Luipaard, komt zowel voor in Azie als Afrika. In Azie wordt hij panter genoemd en in Afrika luipaard.

Kan heel goed klimmen en nestelt zich graag bij jullie op de muur.

Afmeting:
Normaal, 50 x 45 cm
XL 72,5x 65 cm

De luipaard is een grote, katachtige die voorkomt in Afrika en Azië. Ze zijn bekend om hun prachtige, gevlekte vacht, die hen helpt om zich te camoufleren in hun omgeving. Luipaarden zijn carnivoren en leven voornamelijk van groot wild, zoals herten, antilopen en wilde zwijnen. Ze zijn ook bekend om hun uitstekende jachtvaardigheden en kracht, wat hen in staat stelt om prooien veel groter dan zichzelf te overmeesteren.

Luipaarden zijn vaak alleenstaande dieren en leiden een territoriaal leven. Ze markeren hun territorium met urine en laten hun klauwmarkeringen achter op bomen en andere objecten om andere luipaarden te waarschuwen dat het gebied bezet is. Luipaarden zijn ook goede klimmers en kunnen zich gemakkelijk bewegen door de bomen.

Er zijn negen subsoorten van luipaarden die nog in het wild voorkomen, met inbegrip van de Afrikaanse luipaard, de Aziatische luipaard en de Persische luipaard. Helaas staan ​​alle subsoorten van luipaarden op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd of kritiek bedreigd, met uitzondering van de Afrikaanse luipaard, die wordt beschouwd als kwetsbaar.

---
De stickers zijn al gesneden.
Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en ze hebben een super matte finish.
Verwijder de sticker van de achtergrond. Dit gaat makkelijker als je de sticker iets buigt, zodat je ziet waar de snijlijn loopt. Plak hem op een vlakke ondergrond (dit kan zelfs een met latex behandelde muur zijn, mits helemaal droog).
De stickers zijn afwasbaar, waterbestendig & plakken op elke vlakke ondergrond. Wil je de sticker verwijderen, verwarm hem bijvoorbeeld met een föhn.

© 2011 - 2024 VAN IKKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel